woensdag 1 juli 2009

Styling Amsterdam Fashion and Beauty PR

STYLING AMSTERDAM

Styling Amsterdam is een evenementen bureau, werkend op project basis met de focus op Fashion, Beauty en Entertainment.

Onze services bieden u:

  • Public Relations
  • Evenementen coördinatie
  • Fashion Styling
  • Showroom
  • Press Release

Dit betreft bijvoorbeeld de styling, lancering en/of ranking van een show van uw eigen merk. Maar tevens bieden wij hulp door middel van modellen visagisten, stylisten, fotografen, choreografen in te zetten vanuit onze eigen team. We hebben een eigen creatief team bestaande uit freelancers, welke geselecteerd worden vanwege hun enorme talent, vaardigheden, kennis van de industrie en hun luisterend vermogen naar de klant.

PR & MARKETING

Wij staan voor mode, beauty en entertainment. We vertegenwoordigen díe merken waar we van houden en ons enthousiasme, deskundigheid en zorg is voor elke merk zichtbaar.

EVENEMENTEN

We zijn specialist in evenementen en kunnen iedere show, shoot of teambuilding evenement die u maar wenst voor u opzetten.

FASHION STYLING

Om aantrekkelijk te zijn voor de klant in deze markt kan erg moeilijk zijn. Onze creatieve aanpak is inzichtelijk, inspirerend, maar bovenal logisch.

Wij zullen u helpen boven de ruis uit te stijgen en het resultaat te behalen waar u naar verlangt. Of het gaat om fotografie, advertenties of prototypes, wij bieden u deskundig advies en inspiratie om uw product boven alles uit te laten stijgen op de juiste manier.

EXPERTISE

Het beste van alles is dat wij u merk kennen, we kennen de industrie, dat is wat we doen en wie we zijn!

We zijn jong, fris, bekwaam en kosten effectief! En we zijn een grote bron van verschillende diensten van welke u op ieder moment een andere nodig zal hebben.

In plaats van verschillende opdrachten bij verschillende bureaus uit te zetten, vind u alles bij ons onder een dak. Dit scheelt niet alleen heel veel stress maar ook ‘plenty of cash!’

FASHIONABLE SWIMWEAR & LINGERIE SHOWROOM

Fashionable Swimwear & Lingerie Showroom is gevormd door mensen die van badmode, lingerie en accessoires houden. Vanuit de thuisbasis in Amsterdam en Spanje werkt ons team de klok rond om de klant tevreden te stellen.

Dit is een nieuwe wereld en dit is een internationaal agentschap. We kiezen zorgvuldig het beste vanuit de gehele wereld en brengen het naar onze showroom en zorgen voor een ‘one-stop-shopping’ ervaring voor retailers en de pers.

Styling Amsterdam en Fashionable Swimwear & Lingerie Showroom werken nauw samen wanneer het gaat om shows, shoots, parties en lancering van nieuwe merken.

Onze website is op dit moment Under Contruction.We will be soon Online.

www.stylingamsterdam.com